nám. Svobody 14, Volyně, 387 01

Optika Volyně má nový web!

Dne 24. 7. 2021 jsme zákazníkům představili nový podnikový web, díky kterému bude snazší získávat informace o naší provozovně, optometrických službách, zboží, vybavení a aktuálním dění.

Web vznikl ve spolupráci s Janem Větrovským, který jeho tvorbu dokumentuje i ve své bakalářské práci. Je navržen tak, aby splňoval požadavky našich zákazníků. Cílem bylo vytvořit jednoduché, intuitivní ale zároveň informačně nabyté a funkční rozhraní, díky kterému bude mít zákazník přehled o všech důležitých aspektech volyňské optiky.

Obsah webu

Obsah je členěn do jednotlivých stránek tak, aby byly související informace co nejvíce sloučené do smysluplných celků. Návštěvník webu by tak neměl mít problém rychle se zorientovat a najít požadovanou informaci v co nejkratším časovém úseku. Víme totiž, že Váš čas je drahocenný a chceme Vám tak interakci s naší optikou usnadnit, jak jen to je možné.

Na webu tak velmi rychle najdete například otevírací dobu, adresu provozovny, recenze, novinky, nabízené produkty a služby i shrnutí hlavních zájmů Optiky Volyně. Vše je rozděleno do 5 hlavních oblastí:

  • Hlavní stránka
  • Novinky
  • Sortiment
  • Reference
  • Kontakty

Nová image

S novým webem přichází také nová image Optiky Volyně laděná do modré a zelené barvy pro navození atmosféry zdraví a životního stylu. Stejnobarevné je také nové logo, které znázorňuje rysy lidského oka.

Technologie

Web Optiky Volyně je vytvořen za pomoci frameworku GatsbyJS, značkovacího jazyku HTML a kaskádových stylů. Snažili jsme se zároveň o co nejlepší optimalizaci výkonu i optimalizaci pro vyhledávače, aby se web rychle načítal, správně fungoval a byl snadno nalezitelný.

Budoucnost

Postupně bychom web rádi rozšiřovali a to jak po obsahové, tak funkcionální stránce. Již nyní se díky novým webovým funkcím snadno dozvíte o novinkách, upozorněních či kontaktujete naší provozovnu. Kdo ví, třeba bude možné postupem času online realizovat i rezervace návštěv či nákup samotný.